Kontakt : 04 2 251 175

Mirë se vini në Bilardo & Video Games

Në katin tonë të -2 kemi edhe bilardo, kalceto tavoline dhe video game.

Në këto ambiente secili nga pjesëtarët e familjes tuaj, do të gjejë veten dhe argëtimi do të jetë i siguruar.

Kompleksi Taiwan është një destinacion i vetëm për mbrëmjet tuaja.

Ju presim të argëtohemi sëbashku.

title_5a91c5dad9c50329422251519502810
title_5a91c5dad9d5a14908019341519502810
title_5a91c5dad9e4f2290337191519502810
title_5a91c5dad9f3b13395192341519502810
title_5a91c5dada02b16947853011519502810
title_5a91c5dada3925140632951519502810
title_5a91c5dada4948547435601519502810
title_5a91c5dada5e711608860161519502810
title_5a91c5dada72213996269191519502810

Lojrat Tona

Është koha për t'u argëtuar!

Bilardo

Kalçeto tavolinë

Video Game

Air hockey

Abonohuni për të marrë të rejat e fundit

Contact Information

Rruga Ibrahim Rugova

Parku Rinia, Tirane, Shqiperi.

04 2 251 175

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

logo

Orari

Hënë - Diel 6am - 2am


TAIWAN STREET
          VIEW

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…