Kontakt : 04 2 251 175

Mirë se vini në Casa Della Pasta

U bënë tashmë 11 vjet, që kuzhinën më të mirë e gjeni në qendër të Tiranës. Makaronat e freskëta, Picat dhe Antipasta të vecanta, duke u shoqëruar me një verë të mirë janë ato që ju presin në Casa della Pasta.

Ne ofrojmë për ju kulturën e mirëfillt të kuzhinës italiane.

Në një ambjent të ngrohtë familjare dhe një verandë të admirueshme, në “Shtëpinë e Pastave” në Kompleksin Taiwan

title_5a2e38d950ac45158005071512978649
title_5a2e38d950bd59862848931512978649
title_5a2e38d950ccb5568723081512978649
title_5a2e38d950dbb10452341301512978649
title_5a2e38d950eb31252547951512978649
title_5a2e38d9511fd7571698881512978649
title_5a2e38d95132f19865132641512978649
title_5a2e38d9514549144182751512978649
title_5a2e38d95156e17814481801512978649
title_5a2e38d95168a5739113551512978649
title_5a2e38d9517a314509011941512978649
title_5a2e38d9518b813414459671512978649
title_5a2e38d9519c99242617661512978649
title_5a2e38d951ad91017942671512978649
title_5a2e38d951be14737178761512978649
title_5a2e38d951ce49011982931512978649
title_5a2e38d951dfd5326110681512978649
title_5a2e38d951f062560928141512978649
title_5a2e38d95201719548176081512978649
title_5a2e38d95211b18139854031512978649

Specialitete tona

Të përzgjedhura çdo ditë me kujdes nga shefat tanë të kuzhinës.

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

Specialitete tona

Të përzgjedhura çdo ditë me kujdes nga shefat tanë të kuzhinës.

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

title_5a2e38d9539d55171386771512978649
title_5a2e38d953ae410594080191512978649
title_5a2e38d953be63062457161512978649
title_5a2e38d953cf610740109851512978649
title_5a2e38d953e0f21046421491512978649
title_5a2e38d953f224315005121512978649
title_5a2e38d95420d7143283891512978649
title_5a2e38d9543292705301281512978649
title_5a2e38d95444621214114881512978649
title_5a2e38d9545543482929221512978649
title_5a2e38d9546658444414831512978649
title_5a2e38d95476d14248290341512978649

Specialitete tona

Të përzgjedhura çdo ditë me kujdes nga shefat tanë të kuzhinës.

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

Ëmbëlsirat Tona

Të përzgjedhura çdo ditë me kujdes nga shefat tanë të kuzhinës.

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

title_5a2e38d955a759592422571512978649
title_5a2e38d955b7c4227839911512978649
title_5a2e38d955c8451124541512978649
title_5a2e38d955d9410416211491512978649
title_5a2e38d955eac7111056931512978649
title_5a2e38d955f9d20363220521512978649
title_5a2e38d95625a12547132051512978649
title_5a2e38d95635713562828751512978649
title_5a2e38d95645320031458511512978649
title_5a2e38d9565471666375761512978649

Pizza

Nuk ka se si të mungojnë pizza në një restorant italian

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

Rezervoni në Casa Della Pasta

Të gjithë të interesuarit për rezervimin online të tavolinës suaj mund të dërgoni një mesazh.
  Mail is not sent.   Your email has been sent.

Abonohuni për të marrë të rejat e fundit

Contact Information

Rruga Ibrahim Rugova

Parku Rinia, Tirane, Shqiperi.

04 2 251 175

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

logo

Orari

Hënë - Diel 6am - 2am


TAIWAN STREET
          VIEW

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…